Home

Op 1 januari 2011 is het precies 10 jaar geleden dat ik op nieuwjaarsnacht werd gebeld door mijn baas: “Wil je nu komen werken? Hup uit bed, snel aangekleed, mascara klodders nog onder de ogen en  in de auto naar het Brandwondencentrum midden in de nacht. Onderweg hoorde ik op de radio wat er gaande was en drong de omvang van deze ramp langzaam tot mij door. Het was de tweede keer dat ik ging werken volgens het rampenplan van het Brandwondencentrum Groningen.

Nu precies 10 jaar later, zal ik op 1 januari a.s. beginnen aan een nieuwe functie naast mijn baan op het brandwondencentrum. Ik ga me bezighouden met het ZiROP, Ziekenhuis Rampen Opvang Plan, voor het Martini Ziekenhuis in Groningen, waarbij ik natuurlijk vooral te maken zal hebben met o.a. de spoedeisende hulp en het Brandwondencentrum.

Best eng om mijn oude vertrouwde “winkeltje”op het Brandwondencentrum gedeeltelijk te verlaten, maar aan de andere kant een enorme stimulans om me volledig in te kunnen zetten voor iets waarvan ik meemaakte hoe belangrijk het. Een ramp kun je niet voorkomen, maar je kunt je er wel zo goed mogelijk op voorbereiden. Een nieuwe uitdaging maar wel in een vertrouwde omgeving.

Een nieuwe functie dus, ik vind het belangrijk om deze met een open blik te beginnen. Ik ga daarom o.a. een workshop volgen bij MyIdea. ` MyIdea dat is uw idee. Want MyIdea maakt u creatiever. Zodat u meer nieuwe ideeën ontwikkelt en beter in staat bent
problemen op te lossen´
 http://myidea.nu/myidea.html.

5 thoughts on “Tien jaar later….een nieuwe baan.

  1. Gefeliciteerd Bianca…

    Vol moed een stap zetten.. en mooi voor je 40 ste 😛

    Heel veel succes toegewenst.

    Peter

Reacties zijn gesloten.