Home

Morgen is de operatie drie weken geleden. Ik dacht nu op de helft te zijn, de helft van de 6 weken herstel die als een donkere wolk voor me lagen. ‘Hoe kom ik die 6 weken door’,  dacht ik.

Maar nu denk ik, nog maar drie weken? Help dat red ik nooit. Een wasmandje wegvouwen, vensterbankje stoffen, rondje in de tuin, eten voorbereiden, paar e-mailtjes en dan is het energiebronnetje leeg. Dan moet ik eerst weer aan de lader. Ik loop gewoon te snel leeg terwijl dat tophematoom maar niet leeg wil.

Maar het lijkt er gelukkig op dat deze vervelende topbatterij het definief begeeft (even afkloppen op hout). Dan snel weg met dat ding, hoppa in die speciale bak zodat ik snel libresse-loos door het leven kan. Helemaal nu ik zelfs  maandverband in de vorm van een bed voorbij zie komen.  Had dat even eerder bedacht zeg, damn wat was dat handig voor me geweest.

Zelfs de tweeten lopen even leeg. Ik drink thee, bezoek, ik haal de brievenbus leeg, rusten, rondje in de tuin, rusten, te boring voor woorden. Ik heb zelfs hele gesprekken met slak Harry die al slijmend en  kruipend over het raam mijn aandacht trekt. Een echte vriend in lastige tijden die Harry.

Vandaag schijnt weer het zonnetje. Gelukkig heb ik batterijen die  goed opladen in het zonlicht.

4 thoughts on “Opladen.

 1. Wat klinkt dit toch bekend in m’n oren…! En ik sta nog maar aan het begin! Help! Hoe ben je ooit de eerste weken doorgekomen?
  Was het niet zo dat je twee weken extra rusttijd moest nemen ivm het hematoom?
  Heel veel sterkte vanuut Friesland!

 2. Komt allemaal goed, rust is echt de beste remedie om er weer helemaal bovenop te komen. Geniet nog maar even lekker van het zonnetje en de rust, voor je het weet ben je weer hard aan het werk!
  Enne…ik heb je best gemist hoor de afgelopen 12 uur..dacht al, zal toch niks ernstigs met dr zijn?..Gelukkig niet!
  Laad je batterij maar lekker op vanmiddag in de zon en doe Harry de groeten!
  Sterkte! Carolien XXX

Reacties zijn gesloten.