Home

imageHet zit er bijna weer op, het einde van de vakantie in Frankrijk aan het strand. Even de kop leeg, even niks moeten. Alleen maar dingen doen doen zonder heel veel nadenken, zoals een beetje wroeten in het zand. Iemand zei me onlangs: “Dat je dat doet, is toch zonde van je werk en tijd? Het staat soms nog geen uur en dan verdwijnt je bouwwerk weer in de golven.”

Tja dacht ik, dan heeft weinig nog zin in het leven. Belachelijk om me aan te kleden als ik de kleding ’s avonds weer uitdoe. Kan ik net zo goed de hele dag in mijn blootje gaan lopen. Waarom überhaupt naar huis gaan als ik volgend jaar weer op vakantie ga, kan ik hier net zo goed blijven. Als het alleen om het resultaat gaat dan is alles vrij zinloos toch?

Waarom zou je het dakraampje van je caravan dicht doen bij het rijden als je deze bij aankomst toch weer open doet? Kun je hem net zo goed open laten. Man, man hoeveel caravans ik al niet gezien heb met een wapperend dakraam op de route soleil. En waarom zal ik wakker blijven terwijl vanavond weer ga slapen? Dat denken natuurlijk al die vrouwen, die volledig gehuld in nekspalk en alle andere benodigde ondersteuning liggen te pitten op de bijrijders stoel. Het is geen gezicht dames! Net zo erg als dat “boven op stuur ge-zit.” Hou daar eens op! Koop een fatsoenlijke BH zodat je stuur niet hoeft te fungeerden als extra ondersteuning voor je voorgevel. Bovendien je partner schuift die stoel toch weer naar achteren dus zinloze actie dat, bovenop het stuur zitten. Net als de Kia Soul, ook zinloos.

Ook zoiets, waarom zou ik op de “Route du Nord” naar rechts gaan als ik zo wéér een caravan of vrachtauto moet passeren. Dus als u een blonde vrouw met vouwwagen eindeloos op de middelste of linkerbaan heeft zien rijden :- )

Tja en nog stukkies schrijven hier is dan ook zinloos. Iemand leest het, (of niet) en daar staat het dan, zinloos te staan ergens op een eenzame server.
Kan ik het net zo goed bij de notities in mijn telefoon laten staan of beter nog gewoon in mijn brein laten.

Maar gedachten delen is veel leuker toch? Het gaat uiteindelijk toch of je het leuk vind om iets te doen? Ik vind het leuk om zo nu een blogje te tikken en ik vind het heerlijk om met mijn handen in het zand te woelen want ik heb nou eenmaal geen zittend gat. Ik word vreselijk onrustig van niets doen, maar je doet me met 30 graden of meer ook geen plezier met een stadswandeling. De zon, de wind en het water zijn voor mij de beste plek om te zijn als ik even moet resetten. Mijn oud en nieuw, met de voeten in het zand kijken naar het vuurwerk. Mooier vuurwerk dan de golven, is voor mij niet…

Vakantieblog 7

Nb Deze blog is op de telefoon getikt. Dus excuses voor eventuele type of ander foutjes.