Home

Best bijzonder dat je zomaar een huis binnenstapt en er een dag bij mag zijn. Best bijzonder dat onderscheid niet gemaakt wordt, een actie gedragen door al het personeel van twee bedrijven. Bij aankomst bij het bestratinghuis  van Kijlstra bestrating voelde ik me direct thuis toen ik de collega’s zag van de regionale brandweer Groningen o.a. post Veendam. Dus direct aan het blussen, een extra training kan nooit kwaad, dank jullie wel mannen.

Best bijzonder om over mijn werk op het brandwondencentrum te mogen vertellen op Radio Continu. Best
bijzonder om al jullie mooie verhalen te horen. Zeven dagen, 24 uur per dag, enthousiaste mensen in een huis met maar één doel: Een beer voor alle zieke kinderen in Nederland in welk ziekenhuis dan ook. Bovendien ook nog een gift voor het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis en een gift ten bate van onderzoek op de afdeling kinderoncologie van het UMCG. Daarnaast gaat Piet Zijlstra als tegen prestatie voor het doneren van beren door velen twee dagen als vrijwilliger aan de slag voor Stichting Kind en Brandwond. Niemand die aan hen vraagt dit te doen en toch doen ze het, mooi om te zien, mooi erbij te zijn geweest. Mooi als een bedrijf de ruimte geeft aan de werknemers.

Nog wel mijn welgemeende excuses voor de onderbreking van de livebeelden van het bestratinghuis. Natuurlijk moest ik tussendoor mijn iPhone opladen en ik dacht, ik trek die stekker er even uit. Niet wetende dat ik daarmee het beeld van de camera op zwart zette. Zwetende ICT mensen en technici waren druk in de weer om de storing op te sporen. Toen ze een check kwamen doen in het huis, was de oorzaak al duidelijk. Gelukkig was de live uitzending de rest van die dag gegarandeerd dankzij een blondproof oplossing ;- )
Dank aan al het personeel van Kylstra Bestrating en Radio Continu en alle beer donateurs !

van links naar rechts: Richard Lubben, Piet Zijlstra, Ronald Bronsema

Interview door Wim Drent van Radio Continu

Het bestratinghuis voor de actie Doneer een Beer, blondproof…

One thought on “Blondproofhuis

  1. Je excuses is aanvaard voor het onderbreken van de live beelden, gelukkig was de oplossing simpel maar doeltreffend 😉 Groeten Simen (ICT-er hetbestratinghuis)

Reacties zijn gesloten.