Home

Een buitenstaander zal wellicht niks begrijpen van deze blog, het zijn van die dingen die soms ontstaan op twitter. Van die mensen die zeggen sociale media kille contacten zijn, gebakken lucht. Deels waar, maar het is vaak niet anders dan in het echte leven. Met de één heb je meer dan met een ander. Soms is er naast het digitale contact ook het ouderwetse bakkie leut.

Met digitale vrienden deel je veel, verjaardagen, jubilea, congressen, werkdagen, ergernissen etc. Werelden kruizen elkaar. Je lacht samen, grapt onzinnig, een warme dag eindigt in een advies over stabiele zijligging onder de ventilator, het zijteam was geboren en de zijpizza werd in gedachten al vele malen gebakken. Je leeft en leest mee met de anderen. Allen deelden we zorgen om zij die ons groot brachten. Soms heb je aan weinig woorden genoeg. Digitaal aan elkaars zijde wisten we dat het er aan zat te komen, een condolerende zijgroet.

Sterkte @herrez voor jou en jouwen ik weet zeker dat ik ook namens @baklap2 spreek. Het zijteam in goede maar ook in slechte tijden, dan nemen we elkaars piepers gewoon even over…

2 thoughts on “Zijteam in goede en slechte tijden.

  1. Ik geniet altijd enorm van die losse opmerkingen van het zij-team! Ze zijn ook voor mij het levende bewijs hoe warm de sociale media kunnen zijn! Hulde aan jou en je team!

Reacties zijn gesloten.