Home

Degene die hier vaker leest zal het niet ontgaan zijn. Ik sta op de wachtlijst om geopereerd te worden. Nadat zij haar dienst bewezen heeft ga ik afscheid nemen van mijn baarmoeder (raar woord eigenlijk, maar dit terzijde). Maar dat is helemaal niet erg, ik ben daar blij mee gezien de overlast van de afgelopen jaren. Ik hoef ten slotte ook geen hoofsponsor te worden van “Libresse en O.B.”. Bovendien heb al 2 nieuwe toekomstige klanten aangeleverd.

Mijn gynacoloog zei: ” Met een beetje geluk lukt het vaginaal”.
Tjonge dat is echt een geruststellende gedachte al dat gewroet… Wellicht is gewoon zo’n ouderwetse snee in de buik zo gek nog niet. Kan er wellicht direct een kleine correctie meegenomen worden ? En als die buik toch los is direct inspectie, eventueel blindedarm eruit, gewoon als aanbieding van de maand ofzo.

Maar dan vraag ik me ineens af, hoe moet het daarna?
Waar blijven mijn eitjes?

Als zij vrolijk worden afgeschoten door mijn hardwerkende eierstokjes, klaar voor een ritje in de achtbaan, komen ze beteuterd uit. Zelfs met een Tom Tom komen ze niet meer op bestemming aan. Want die blijkt dan met de zuiderzon te zijn vertrokken.

Arme eitjes..nu nog blij… maar straks helemaal de weg kwijt.