Home

Ik lijk er talent voor te hebben, een gebrek aan timing, ziek of pech op de meest onmogelijke momenten.

Mijn eerste menstruatie was op oudejaarsavond. Een megabloedneus tijdens het eindexamen wiskunde.  Splash klodders vol op de net gemaakte sommen. Een enthousiaste tandarts die zijn assistente met wetenschappelijke vreugde uitleg gaf: `prachtig te zien, deze mevrouw heeft odontomen in haar kaak`, maar de oorzaak van haar klachten zijn de verstandkiezen`. Ze groeiden de verkeerde kant op met zeer pijnlijke gevolgen. Dus ze moesten er met spoed uit, 6 weken voor de trouwdatum. De zwelling en de blauwe plekken als gevolg van het bezoek aan de kaakchirurg waren net op tijd weg.
Een deuk in de trouwauto rijden, dus voor nood er maar een megastrik op. Bevallen op 4 oktober 1996 van een heel mooi meisje, op de dag dat de crematie plaatsvond van haar overgrootopa. Op de eerste dag van de vakantie naar de Franse dokter moeten voor antibiotica. Met waterskien dusdanig vallen dat ik na 1 meter al dizzy in het water lag. Een dag voor vakantievertrek getromboseerde aambeien hebben waar het mes in moet. Op de eerste dag van de skivakantie bovenop je eigen duim vallen. Ziek zijn op je 12.5 jarig jubileum. Net die ene streptokok oppikken. Altijd met ogen dicht op het moment suprême op de foto.

Op 30 november 1998  beviel ik van een prachtige dochter, terwijl Marco vader werd van een mooie zoon. Timing toeval? Jazeker, 100% :- )

Ziekjes zijn, als de natuur is veranderd in één prachtige ijsbaan. Morgen ook nog een witte deken, hopelijk ben ik dan weer onder de wollen vandaan. Pech? Of gewoon een kwestie van blond zijn. Of beschadiging door die in het wild groeiende verstandkiezen eerder ; -)

Maar gelukkig zit het niet altijd tegen, hoe beroerd mijn timing op sommige momenten ook is, de belangrijkste timing lijkt gelukkig beter aangelegd in mijn brein, of waar dat dan ook maar zit. Op het juiste moment…mensen ontmoeten die me raken.

One thought on “Timing…

Reacties zijn gesloten.