Home

Twee ziekenhuisopname’s, twee operaties, één narcose, één geslaagde en één mindere geslaagde ruggeprik. Een post spinal headache, twee maal een bloodpatch, antibiotica infuus. Maar alle ingrepen hadden een goede reden. Namelijk een einde maken aan jaren ‘ no happy to long period’ en het tophematoom verslaan.  Ik had het er dus graag voor over, maar vier weken zwak en ziek voelen richtte wel enige schade aan.

Er is duidelijk sprake van lichte vertrouwensbreuk tussen mij en mijn lijf. Je zou er haast om gaan stemmen tijdens een congres of zo, voor, tegen. Hoogste tijd om het vertrouwen te herstellen. De uitstekende zorg die ik krijg en de bemoedigde bloeduitslagen van vanmorgen helpen daarbij!  Maar ondanks dat mijn lijf me teleurstelde verstonden we elkaar wel goed. Alleen hield ze zich steeds niet aan de afspraak die we maakten,  het leek wel of ik aan ‘politiekuterus’ leed.

Maar nu neem ik het heft weer in handen. Komende week krijg ik nog wat hulp van de farmaceutische industrie, maar  daarna hoop ik het weer zelf te doen. Ben er wel klaar mee. Maar ik weet dat ik nog een blikje geduld moet open trekken. Gelukkig staat er nog één in de kast.

2 thoughts on “Politiekuterus

  1. Tjonge wat heb jij wat te verduren gehad de afgelopen weken, toch erg onderhoudend om het allemaal te lezen op twitter. Veel sterkte voor de komende tijd.

Reacties zijn gesloten.