Home

Vandaag is het 5 weken geleden dat ik voor de eerste keer werd geopereerd.  En een kleine 2 weken na de bijna live twittersessie vanaf de operatiekamer voor operatie nr 2.  Ik kan me het gesprek bij de gynaecoloog nog goed herinneren. “Je moet rekening houden met 6 weken herstel.  Ja ja, dacht ik toen, dat zullen we nog wel eens zien.  Ik heb geen zin in van die miep weken thuis met eindeloos gezemel en gemuts en zo, laat mij maar gewoon weer vlot werken,  dacht ik.

Na een week of twee , okay drie dan, kan ik met het laptoppie op schoot wel weer wat werkzaamheden doen, wat DBC controles doen of zo. Na 4 weken weer mooi aan het werk, begin ik nog wel even halve dagen, ook goed, wat jullie willen. Maar het is duidelijk, ik moet het toegeven, ik heb het zwaar onderschat. Natuurlijk had ik ook geen rekening gehouden met de complicaties maar toch. Les voor de toekomst, luisteren naar het advies van de deskundige.

Normaal gesproken zou ik over een weekje weer beginnen, maar ik realiseer me nu dondersgoed dat ik dat niet ga redden. Op 20 oktober a.s ben ik 12.5 jaar in dienst bij het Martini Ziekenhuis. Vlak voor mijn operatie vroeg mijn baas wanneer ik dat wilde vieren. “Dat bespreken we wel als ik weer aan het werk ben, hebben we dan nog tijd zat voor”, zei toen. Maar het gaat nog spannend worden realiseer ik me nu.

NB. Wel slecht voor mijn portfolio, al deze ziektedagen……

4 thoughts on “Onderschat.

  1. Er is niets van te zeggen, voor hetzelfde geld was je al wel weer parttime aan de slag geweest. Je hebt gewoon pech gehad! Heel veel sterkte met het definitieve herstel.

  2. Nou, pak je toch 15 of 20 jaar dienstverband? Hoeveel meter zit er eigenlijk op een rol dienstverband?

Reacties zijn gesloten.