Home

Zo´n dag die al vroeg begint met het bewonderen van je nieuwe kleine achternichtje en die eindigt in een mooie avond en je eenmaal thuis moe maar vol met nieuwe energie laat slapen.

De ochtend was voor dat lieve meisje nog geen 6 weken oud, zo mooi. De middag was voor een tweetup met twee ontzettend enthousiaste tweeps @RenateWijma @joostschrage spannend om nieuwe plannen te maken zonder te weten waar ze eindigen en dat allemaal dankzij Twitter. Ik hoop hier snel meer te vertellen. Twitter: Total World Is There To Immediately Response?

De tweede helft van de middag mocht ik doorbrengen bij Omroep Flevoland voor een meer dan interessante rondleiding door Herre Zwart. Wat een mooi team daar, dank dat ik even mee mocht meekijken in jullie prachtige keuken van het nieuws.

De avond was voor een tweetup met mijn #stabielezijpizza vrienden @baklap2 en @Herrez. Want dankzij twitter kun je er ook bij zijn zonder er daadwerkelijk bij te zijn. U zult nu waarschijnlijk denken, huh? Waar gaat dit over? Dit gaat over twitter. Hoe een foto van een homemade pizza leidt tot een vriendschap tussen drie tweeps. Hoe een tweet over een plafondventilator leidt tot het stabielzijteam met pieperdienst en al.  Voor een buitenstaander wellicht flauw gemuts maar het leidde tot een IRL meeting die zeker vervolg zal krijgen. Elkaar kennen zonder elkaar te kennen. Er zijn voor elkaar zonder er daadwerkelijk te zijn. Het #stabielezijteam zal het echter wel begrijpen. Dank jullie wel team!

nb: tja als je ligt te slapen in de kamer dat word je “gespot” natuurlijk