Home

Als ik op vakantie ga lijkt er altijd iets te gebeuren. Een van de meiden ziek, ik keel onsteking,een man die door een krukje stapt en de enkel open heeft liggen. Ouders die een auto ongeluk krijgen. Al jarenlang hangen er tegenslagen in de lucht rondom de vakantie. Zoals gisteren nog weer het mes in mijn derrière.

Pech,geboren voor het ongeluk? Onzin. Gebeurd zo vaak dat er iemand ziek is. Maar rondom de vakantie herinner je je het. Komt ook omdat er veel druk ligt op de vakantie. Het moet leuk zijn. Bruin terugkomen en vertellen hoe leuk het wel niet was en wat je allemaal gezien hebt.

Maar in de vakantie wil ik even niets. Gewoon buiten leven zonder de klok, lekker weer, lekker eten. Niets moeten, rust. Gewoon lekker mijn ding doen.

Vandaag was de start van hopenlijk een relaxte vakantie. Een uitstekende reis gehad, ondanks de ongemakkelijke zit ;- ) Maar met het asfalt onder je kun je makkelijker nog eens achterom kijken.

Zat vroeger moeders nog met de koelbox tussen de benen. Nu zat ik met de voeten in de nek om plaats te maken voor een een complete 12 volt fabriek. We hebben nog bijna een #maydaycall moeten doen, de hub begaf het. Met dvd/iPod/iphone/TomTom/Droam aan boord een drama dus. Maar gelukkig nu voorzien van een 5 gats hub voor alle beeld/geluid en communicatie in de cockpit. Morgen broes’n we verder.

Nu eerst een #zijplof maken op een te hard Frans matras. Maar dat mag de pret te drukken, nog nooit zo blij geweest dat ik kon liggen…
Bonnuit..

One thought on “Blij dat ik lig.

Reacties zijn gesloten.