Home

Please tweeten voor een dokter die dienst heeft, onzinnig hoor ik u wellicht denken. Een batterij voor een dienstpieper op de zij leggen? Jvdgrip? Het zijn van die dingen die ontstaan tussen mensen in de sociale media. Voor een buitenstaander lijkt het codetaal. Maar het is net als die groet van herkenning als je elkaar op de gang even tegenkomt. En dus beloof je dan, als een please tweet niet meer helpt, om wel even een blog te schrijven met als titel #laatdedokterslapen.

Dienst, dat is gewekt worden wanneer je net slaapt. Dienst is even een uurtje hebben om te slapen en dan lig je klaar wakker. Doet me denken aan de eerste jaren met de meiden. Alsof je 24 uur per dag dienst hebt, altijd alert, slapen met één oog slapend en de andere wakend. Ook net zoiets als vroeg moeten beginnen en dus vroeg op bed gaan en dus ook niet kunnen slapen. Slapen en dienst , een vak apart. Maar ook daar is hulp voor op het digitale net, je krijgt 3,2,1 advies en eindelijk komt er rust op je netvlies. Nog een laatste overpeinzing of een mooi citaat, voordat je slapen gaat. Van die diensten langs de zijlijn van je kind, maar gelukkig is er de ‘ automatic generated message by the support group of parents of early saturdaymorning sports children’.

U snapt waarwaarschijnlijk helemaal niks van deze blog maar @mrvanbalken @francishartog @avdvisse @herrez @baklap2 @docjop en @jmvdploeg kunnen het u vast uitleggen. Tot slot nog een please verzoek aan de dames op de gynaecologie afdeling, laat de dokter vannacht, zondag en woensdag ook even slapen ; -)

One thought on “Laat de dokter slapen.

Reacties zijn gesloten.