Home

Als ik de meeste vrouwenbladen mag geloven, is het geen pretje… een bezoekje aan de gynaecoloog.
Maar ben ik afwijkend als ik er geen problemen mee heb. Wat gebeuren moet dat moet gebeuren.
En ja enigszins ongemakkelijk is het wel, je voeten in de stijgbeugels, terwijl je niet van plan bent paard te gaan rijden. Maar of in de stoel bij de tandarts zo comfortabel is, of een bezoekje aan de maag/darm arts. En nee ik hoef ook niet persé een vrouwelijke dokter.

Voordat er wellicht roddels in de wereld zijn, nee ik ben niet zwanger. Ik heb 2 prachtige meiden en vind het prima zo. Echter blijf je na de bevalling toch zitten met dat ding, je baarmoeder. Zij zit je vervolgens volkomen functieloos te tarten totdat de overgang gaat beginnen. Het leven van een vrouw kan zo mooi zijn…

Het gedonder begint op je 10e, 11e en als je geluk hebt pas op je 16e 17e en dan is het feest iedere maand. Tenminste als je de reclame mag geloven. De meest stupide reclames  zie je op het beeld verschijnen.  En wat verdienen ze een geld aan ons. Natuurlijk is het een wonder, je lijf, kinderen krijgen.  Voor vrouwen die met minder geluk als ik bedeeld zijn, kan het zelfs een kwelling zijn.
Maar soms kun je ook doordraven en iets groter maken dan het is. Als het niet functioneert dan moet er iets aan gebeuren. Net als bij de tandarts, last van een kies, eruit met dat ding.

Dus in het najaar ga ik jullie 6 weken lastig vallen.
De dokter heeft gezegd, 6 weken rust, maar ik mag wel twitteren… dus ik wens jullie alvast sterkte.

One thought on “Het is altijd weer een feest als je bij de gynaecoloog bent geweest…

Reacties zijn gesloten.