Home

Met zonnebril krijg ik witte strepen, zonder bril rimpels van het knijpen. Zonder hoofddoekje verbrand ik op mijn hoofd, met doekje is de look van de met zorg aangeschafte bikini in een keer verprutst. En een bikini voor 40+ is al zo’n uitdaging. Niet 2 beugels maar 1 aaneengesloten beugel, zorgt voor meer balans en stevigheid 😉

Ga ik nog topless ? Kan het nog? Schamen de meiden zich dan niet? En dan zie je een vrouw topless tennissen, die niet strak 20 meer is laat ik maar zeggen. Hmm geloof niet dat ik dat mooi vind. Vanzelfsprekend mooi uitzicht voor haar partner, maar ik zie ook net iets te veel anderen met een blik kijken die me niet bevalt.

Dus topless? Ja sinds een paar jaar durf ik dat weer aan, maar alleen als ik lig te zonnen. Zodra ik me beweeg dus hup de beugel weer om. Voelt gewoon beter en als ik eerlijk ben, inmiddels ook gewoon mooier. Al helemaal als ik me in het zand begeef in een poging iets van een zandkasteel te bouwen ;- )

Het strand, blijft altijd weer een uitdaging om je vrij te voelen maar het uitzicht op zee, de wind en de golven zijn het meer dan waard. Dik, dun, kroes, kort, bruin, wit, lang, rood, blond, krullen het maakt je gewoon wie je bent. Uiterlijk, zeker niet onbelangrijk, maar zolang het maar past bij het innerlijk.

20110730-114211.jpg

One thought on “Dilemma, bloot of niet?

Reacties zijn gesloten.