Home

Rijbewijs inleveren graag…
Dat roep ik voortdurend gefrustreerd als ik over de route soleill broes..
Als je 130 km per uur mag, rij dat dan ook.! Ik zeg iedere auto verplicht cruise control. Tevens rechterbeen van veel automobilisten vast binden aan de versnellingspook, dat paniekerige gehang op die rem, daar krijg je ongelukken van.

En ja hoor na 1,5 uur zien we dat niet voor niks in de file hebben gestaan. Dat geeft toch weer een “goed” gevoel. Er stonden 4 auto betrokken bij kop staart botsing. Hele gezin staat beteuterd maar met gele hesjes aan, achter de vangrail.

En dan nog even over mensen die in een opgepimpte Seat ibiza rijden, iedereen zijn eigen smaak, op zich niets mis nee. Maar, ga dan niet invoegen met 70km per uur.. Aarggrr.

En dan de mensen die geen vakantie hoeven te nemen in de schoolvakantie, maar toch nu gaan “Anders vinden we het zo ongezellig”. Ja, dit is zo gezellig zo’n overvolle snelweg.

Maar de aller grootste loser op de weg vandaag was toch wel die lul in een Porche die zich liet inhalen door een vrouw met gezinsauto +vouwwagen.

En mag ik ook nog even wat zeggen over mijn mede vrouwelijke bestuurders? Als je het eng vind, rijden met aanhanger of überhaupt op de snelweg, please doe het dan niet. Pleur dan zo’n belachelijk kussentje om je nek en ga slapen met je Gucci zonnebril op.

En dan zo’n man die me inhaalt en zichtbaar verrast is als hij ziet dat er een vrouw achter het stuur zit. Ja meneer in Frankrijk mag je 130 met aanhanger, dus niet zeuren en let nu maar op de weg ipv op mij.

Oja en veranderen van rijstroo, je doet het wel of niet! Richting uit en gaan, niet dan eindeloze getwijfeld en geneuzel please, levensgevaarlijk!

En als je een Vehicule lents bent, dan moet je ook op de strook gaan rijden die daarvoor bedoelt is. En bijna alle caravan combinaties behoren bij deze groep, dus de rechter rijstrook!

Al met al 2 uur file, we passereerden 3 zware ongevallen, 8 Pech gevallen..
We hadden 2 Gore toiletten, rest netjes, al met al prima reis tot dusver.

Al met al zalig om na 3 weken relaxen me weer heerlijk te ergeren.
Als die dame met Belgisch accent nog 1 keer tegen mij roept ” draai om” dan pleur ik haar het raam uit ..

Volgens haar nog 240 Km te gaan. Bijna thuis..

5 thoughts on “Bijna thuis…

  1. ik kan het alleen maar uitgieren van het lachen ….. en zie het allemaal voor me!!
    groetjes Frederiek

  2. Moet die lul in de Porsche niet even een mailtje krijgen over dit heerlijke schrijven. Kan hij zich uit de broek schamen ;-D)))))

Reacties zijn gesloten.