Home

Aanstaande vrijdag is het precies een jaar geleden dat ik werd geopereerd. Ik was een baarmoeder armer en een tophematoom rijker ;- ) maar ook schatrijk geworden aan ervaring. Eigenlijk zou iedereen die in de zorg werkzaam is zo en dan eens even in een ziekenhuis moeten liggen. Het maakte mij weer bewust hoe het voelt om je zo afhankelijk te voelen. Helaas bezorgde ik mijn baas meer ziekte dagen dan aanvankelijk gepland toen, ik was dan ook blij dat ik begin 2011 weer aan de slag kon.

Dus ik vind het dus best spannend nu, ook al stelt de ingreep niks voor, dat ik wederom geopereerd word en dat precies een jaar later (domweg toeval). Na 40 jaar ga ik afscheid nemen van mijn navelbreukje. Ik werd er mee geboren, maar onze wegen gaan scheiden. We worden samen niet oud. Met enige regelmaat zet dat eigenwijze breukje mij bijna klem, dus rest niks anders dan afscheid van elkaar te nemen.

Maar dacht ik, ieder voordeel heeft een nadeel immers, alsnog een kans op het life twitter operatie verslag, nadat dit de vorige keer  jammerlijk mislukte. Maar helaas, twitteren onder algehele narcose zal lastig worden vrees ik. Het zal dus een pre- en posttwit verslag worden. Maar ondanks de pech en het trage herstel vorig jaar, geef ik me vrijdag opnieuw in alle vertrouwen over aan de deskundige handen van mijn collega’s.
Wordt vervolgd …

nb Voor wie het verhaal niet kent,  hier over  vorig jaar, time flies…
http://biancahabing.wordpress.com/2010/09/29/driemaal-is-scheepsrecht/
http://biancahabing.wordpress.com/2010/09/04/geen-live-operatieverslag/

3 thoughts on “Bijna klem

Reacties zijn gesloten.