Home

Als ik binnenloop dan begint het Jaws muziekje in mijn hoofd al te spelen. Ik loop snel en doelbewust op mijn doel af. Ik graai altijd ’n blauwe en in 3 verschillende maten. Als ik eenmaal in het pashokje ben beland zweet ik al peentjes, met blossige wangen worstel ik snel mijn kleren uit, mopperend op mezelf waarom ik geen makkelijke kleding heb aangedaan. Net als ik de eerste bikini aan heb, die zeer duidelijk niet past, slaat ze venijniger toe dan Jaws ooit deed. Met een ruk gaat het gordijn open en slaat de kordate verkoopster toe. “Dat zit niks zo”, zegt ze en ze trekt abrupt zo hard aan de bikini bandjes dat mijn complete voorgevel gelift wordt, dusdanig dat menig plastisch chirurg trots zou zijn.

Ik stamel snel dat ik me wel redt. Zodra ze weg is weet ik niet hoe snel ik mien spiekerbox weer an krieg. Ik besluit resoluut, de oude bikini kan nog best ’n jaartje, ik haat dit soort pas sessies! Ik probeer de bikini’s op de ellendige hangertjes terug te prutsen, maar besluit me snel over te geven. Ik overhandig de bikini’s aan de verkoopster en zeg zoiets als dat ik nog even verder kijk.

Maar zo gaat het al jaren en loop ik intussen met een zowat uitgelubberd stukkie textiel om de kont. Dus verzamelde ik dit jaar alle moed. Ik klikte snel 3 maatjes blauw an en glimlachte al bij het idee, geen verkoopster die me lastigvalt bij een voor mij toch altijd weer confronterend moment, de bikini pas rondes. Geloof me daarbij is het WK voetbal kinderspel. Het voelt altijd als verlenging + penalty’s. Zit ie of zit ie niet?

Terwijl ik drok an ’t pakken ben voor de vakantie staat plots de postbode voor de deur en zegt ie met een big smile: “De bikini’s thuis even passen? Ik haal morgen de twee die retour gaan wel weer op”.

Moar alle gene was de moeite waard, ik kan zeker weer een paar jaar veuroet want wat is ie mooi hè? 😉

20140716-214150-78110199.jpg

Nb deze blog is op mien telefoontje tikt, dus wellicht bint enige slordigheden in de tekst kropen 🙂

One thought on “Neie bikini

  1. Zo herkenbaar, ik had zo’n zelfde sessie maar dan met een badpak. Gelukkig is er in Amsterdam Noord een lingeriewinkel met kloeke dames die met 1 blik op mijn derriere en voorgevel een passend model uit het rek rukken dat niet alleen goed blijkt te passen maar ook nog goed staat. Voor zover mogelijk dan! Ik kan weer twee jaar vooruit!

Reacties zijn gesloten.