Home

Binnen en buitenmonds hard vloekend als het sierappeltje voor de zoveelste keer van het prikketje dondert uit de kerstkrans. Nog even snel de adres stickers uitdraaien, wel gloeiende gloeiende…is ook zo. Na de crash van de harde schijf is die lijst natuurlijk ook weg. Of? Snel de externe harde schijf pakt. Hmmm usb aansluiting tekort, waar is die hub heen gehupt!? Hoe moest dat stickervel ook alweer in deze printer. Kunnen ze dat niet eens in Europa regelen?! Uniform inladen van stickervellen!

Ik kan natuurlijk ook gewoon een kerstgroet op facebook pleuren. Maar dan denk ik weer, hoe moet het dan verder met onze postbode’s en al die tante’s die maanden kerstkaartjes aan het maken zijn? De hobby winkels? Natuurlijk scheelt het bomen, dat dan weer wel. Maar waarom stoppen met één keer in het jaar een klein beetje moeite doen voor een ander? Ook ik denk er natuurlijk over na, stuur ik gewoon de standaard lijst, of zal ik specifiek gaan sturen naar mensen die een extra groet in deze tijd wel kunnen gebruiken. Als we allemaal nu eens 10 kaarten zouden sturen, naar zij die ons op wat voor manier dan ook raken uit die lange lijst, of beter nog aan hen die we nog nooit een kaart stuurde maar nu wel omdat ze te laten weten dat er aan ze gedacht wordt.

Boodschappenlijstjes, man man, het zijn maar 2 dagen toch? Ik dacht vanmiddag in Borger dat de noodtoestand was uitgebroken. Ik kan er gewoon niet tegen zo’n vrouw die eindeloos staat te twijfelen of ze nu de boter neemt in kerstboom vorm of het kerstklokje. Mens waarom ga je zelf niet leuk boetseren denk ik dan, of nog leuker laat de kinderen dat doen. Maar dat is weer lastig natuurlijk, de kinderen moeten vooral lief, mooi en vooral niet vies het Libelle tafereeltje aan het ontbijt compleet maken. En naast zo’n vrouw staat altijd zo’n flapdrop met een gekabelde trui om zijn schouders geslagen de wijn etiketten af te speuren. Eens een druif altijd een druif…

Maar met kerstkaarten, boodschappen ben je er nog niet, de juiste sfeerambiance in huis mag niet ontbreken in huis natuurlijk, wordt vervolgd..

20131221-225135.jpg